Rectangle-A

Meillä voit toimia palkkasuhteessa tai yrittäjänä. Lisätiedot: 0800 399 399

Tarjoamme sinulle:

Tervetuloa taloon 

Täytä avoin hakemus

Kokemuksia Open Market ketjussa työskentelystä...

Emmamaria Kallio Vaasa

Emmamaria Kallio Vaasa

Myyntijohtaja

Open Marketissa on mielestäni kannustava ja innostava työyhteisö, jossa saa vapaasti esittää ideoita, toiveita ja ajatuksia. Tässä porukassa jokaisella on mahdollisuus olla oma persoonansa ja tehdä töitä omia vahvuuksiaan hyödyntäen, ketään  ei puristeta väkisin mihinkään yleismuottiin. Tapoja tehdä tulosta on monia ja täällä tämä on ymmärretty. Arvostan korkealle myös sitä, että yrityksessä on hyvin matala hierarkia. Ei loputonta määrää turhia väliportaita ja pikkupomoja, vaan  asiat hoituvat suoraan ja mutkattomasti ilman byrokratiaa. Olen ollut alalla vuosia ja koko ajan samassa yrityksessä. Aloitin Open Marketin Porin konttorissa ja siirryin sieltä syksyllä 2015 vetämään Vaasan uutta konttoria. En ole katsonut tarpeelliseksi vaihtaa firmaa.

Open Market on mielestäni reilu työnantaja, jossa työntekijälläkin on ääni. Tulosta toki vaaditaan, mutta ei painostavasti ja niskaan hengittäen. Jokaisessa konttorissa ja jokaisella myyntialueella on omat erityispiirteensä, mikä on osattu  huomioida tavoitteissa ja strategioissa. Meillä vallitsee työrauha. Ja koska firma talous on vahvassa vedossa, meidän ei työntekijöinä tarvitse pelätä: palkat maksetaan aina ajallaan ja investointeihin on varaa.

Tom Bruun Helsinki

Tom Bruun Helsinki

Välittäjä

Talon reilu ja hyvä henki. Laadukasta innovatiivistä kiinteistönvälitystä. Turvallinen työnantaja. Aloitin syyskuussa 2002, kohta jo 16 vuotta! Minun ei tulisi mielenkään vaihtaa vaikka kilpailijat ovat yrittäneet. Parasta on kuitenkin että kehittyvässä ja kannustavassa työyhteisössä kehittyy itse ja on mukavaa sparrata toisia koska aina tulee vastaankäymisiä!

Hannele Laurila Lahti

Hannele Laurila Lahti

Välittäjä

Open Marketissa arvostan laajaa toimintaympäristöä, itsenäisyyttä, hyvää tiimiä ja organisaatiorakennetta. Olen ollut Open Marketissa yli kaksi vuotta ja alalla yli neljä vuotta. Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta avun hetkellä en ole yksin. Open Marketin organisaation avulla saan tukea vaikeimpiinkin myyntikohteisiin. Pidän vapaasta ilmapiiristä ja siitä, että saan työskennellä itsenäisesti asiakkaitteni ja kohteitteni kanssa. Saan onnistumisista hienoa ja  positiivista palautetta johtoportaalta, josta tulee hyvä mieli. Pidän johdon ja muun henkilökunnan positiivisesta ilmapiiristä, se motivoi.

Susanna Manninen Jyväskylä

Susanna Manninen Jyväskylä

Myyntijohtaja

Tulin johtamaan Open Market Jyväskylän konttoria noin kolmisen vuotta sitten ja ihastuin heti yrityksen avoimeen konseptiin ja valmiuteen uudistaa alaa. Raikkaissa, kannustavissa tuulissa on erityisen motivoivaa työskennellä. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla jo 15 vuotta, pääsääntöisesti johtotehtävissä ja kuusi vuotta alan yrittäjänä. Open Market tuntuu kodilta johon olen tullut jäädäkseni.

Lapsuudesta alkanut kiinnostukseni rakennusarkkitehtuuriin ja estetiikkaan tekee kiinteistönvälittäjän työstä unelmatyöni jossa saan mahdollisuuden asiakkaidemme eduksi hyödyntää osaamistani paitsi myynnin ja juridiikan myös sisustusuunnittelun ja asumisen saroilla. Työssäni myyntijohtajana koen suurta iloa tiimini onnistumisista ja saamastani luottamuksesta. Mitä pidempään ja omistautuneemmin tällä alalla työskentelee, sitä selvemmin ymmärtää, miten joka päivä on ltava valmis kehittymään ja oppimaan uutta.

Petri Koivuniemi Helsinki

Petri Koivuniemi Helsinki

Välittäjä

Open Marketissa on loistava työporukka ja kannustava ilmapiiri. En ole edes harkinnut muita työnantajia. Porukka tosissaan puhaltaa yhteen hiileen. Vakavaraisuus antaa turvaa ja luotettavuutta asiakkaille. Open Marketissa et ole yksin. Aina saa apua kun tarvitsen.

Tomi Maununen Helsinki

Tomi Maununen Helsinki

Yrittäjä

Olen toiminut Open Market -kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2006 ja alalla vuodesta 1991. LKV/LVV -tutkinnon suoritin vuonna 1992. Kokemusta on siten jo kolmelta vuosikymmeneltä siitä miten kiinteistönvälittäjän työtehtävät ja työkalut ovat atkuvasti kehittyneet. Open Market on antanut käyttööni avoimen myyntikonseptin sekä alan tehokkaimman työkalupakin, joiden myötävaikutuksella olen 100% varma että voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella avalla. Koska emme ole kaupunginosiin tai -alueisiin sidottuja, voin palvella asiakkaitani kodinvaihdossa kokonaisvaltaisesti myös kaupungista tai paikkakunnalta toiselle muuttaessa. Tyytyväisten asiakkaiden lisäksi reiluhenkiset ja mukavat työkaverit myötävaikuttavat työssä viihtymiseen.

Teemme täällä asiat Oikein!