etatyo.kotisivu

Hei ammattilainen ! Meillä ei ole turhia päivystyksiä, eikä työajan seurantaa !
Open Market työympäristössä on helppoa ja sujuvaa työskennellä.
Työympäristössä kaikki työt onnistuvat helposti jokaisella päätelaitteella. 

Järjestelmästä löytyy mm.
- sähköiset sopimukset
- sähköinen arkisto
- sähköinen mainosohjelmisto
- PDX+ välitysjärjestelmä
- automaattinen FB päivitys
- oppimisympäristö
- lakitekninen tuki
ja paljon muuta...

Työkalujemme johdosta voit työskennellä
siinä ympäristössä missä viihdyt parhaiten.

Open Marketissa työskentelee jo 100 välittäjää

Kiinnostaako sinua kiinteistönvälittäjän ura Open Marketilla ?

Edellytämme että olet oma-aloitteinen ja reipas luonteeltasi.

Luemme kaikki hakemukset vuorokauden sisällä.

Tervetuloa taloon 

Täytä avoin hakemus

Kokemuksia Open Market ketjussa työskentelystä...

Hannu Ruuskanen Toimitila

Hannu Ruuskanen Toimitila

Myyntijohtaja

Olen Toiminut yli  kymmenen vuotta Open Market Kiinteistönvälitysketjun toimitilojen asiantuntija. Meidän missiomme on välittää yrityksille markkinoiden parhaat tilaratkaisut, jotka palvelevat ja tukevat yritysten liiketoimintaa. Open Market tarjoaa monipuolisen työympäristön sekä laajaa ammatillista osaamista. Ei ole kohdetta mitä emme pysty välittämään. Erityisen maininnan haluan antaa kannustavalle ja ammattitaitoiselle työympäristölle. Töitä on paljon ja se on hyvä asia. 

Tom Bruun Helsinki

Tom Bruun Helsinki

Välittäjä

Talon reilu ja hyvä henki. Laadukasta innovatiivistä kiinteistönvälitystä. Turvallinen työnantaja. Aloitin syyskuussa 2002, kohta jo 16 vuotta! Minun ei tulisi mielenkään vaihtaa vaikka kilpailijat ovat yrittäneet. Parasta on kuitenkin että kehittyvässä ja kannustavassa työyhteisössä kehittyy itse ja on mukavaa sparrata toisia koska aina tulee vastaankäymisiä!

Esti Männistö

Esti Männistö

Yrittäjä, LKV

Tulin Open Market ketjuun jo vuonna 1997. Ihastuin heti yrityksen konseptiin ja valmiuteen uudistaa alaa. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla, niin välittäjänä kuin johtajana, jo 22 vuotta. Open Market ketjussa on innostava henki ja reilu meininki.  Ammattitaidolla, kokemuksella ja tyytyväisten asiakkaiden suosittelemana teen töitä vuodesta toiseen.

Panu Oksanen

Panu Oksanen

Toimitusjohtaja

Olen ollut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 1992. Open Market ketjua olen johtanut vuodesta 1996. Meidän ylivoimaiset vahvuudet ovat kokemus sekä hyvä työilmapiiri. Pystymme myymään sujuvasti ja luotettavsti kaiken tyyppisiä kiinteistöjä sekä huoneistoja.
Henkilökunnan viihtyvyys on meille tärkeä asia. Välittäjien työpäivät monesti venyvät iltoihin ja viikonloppuihin, joten hyvä työpaikan ilmapiiri on aivan keskeistä jaksamisen kannalta. Meillä asiat ovat kunnossa. Henkilöstömme tuottaa laadukas asiakaspalvelua päivittäin. Olen ylpeä jokaisesta meidän välittäjästä. 

Tomi Maununen Helsinki

Tomi Maununen Helsinki

Yrittäjä

Olen toiminut Open Market -kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2006 ja alalla vuodesta 1991. LKV/LVV -tutkinnon suoritin vuonna 1992. Kokemusta on siten jo kolmelta vuosikymmeneltä siitä miten kiinteistönvälittäjän työtehtävät ja työkalut ovat atkuvasti kehittyneet. Open Market on antanut käyttööni avoimen myyntikonseptin sekä alan tehokkaimman työkalupakin, joiden myötävaikutuksella olen 100% varma että voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella avalla. Koska emme ole kaupunginosiin tai -alueisiin sidottuja, voin palvella asiakkaitani kodinvaihdossa kokonaisvaltaisesti myös kaupungista tai paikkakunnalta toiselle muuttaessa. Tyytyväisten asiakkaiden lisäksi reiluhenkiset ja mukavat työkaverit myötävaikuttavat työssä viihtymiseen.

Teemme täällä asiat Oikein!

Anssi Helin

Anssi Helin

Myyntijohtaja, LKV

Olen tullut alalle jo "markan aikana" eli kokemusta on kertynyt kosolti kiinteistönvälitysalalta. Olin ensimmäiset kiinteistönvälitysvuoteni kilpailijalla kunnes nykyinen työnantajani Open Market antoi mahdollisuuden syksyllä 2005 astua remmiin.Vastuullani on kahden konttorin johtaminen. Open Marketin lyömätön ja innovatiivinen konseptimalli sekä mahdollisuus edetä uralla olivat ja on edelleen iso asia kun työskentelee vaativalla kiinteistönvälitysalalla. Suosittelen!