Rectangle-A

Työpaikan lisäksi meiltä saat KiAT- sekä LKV tutkinnon !

Seuraava koulutus alkaa Tammikuussa 2020. Koulutus tapahtuu työn ohessa.

Koulutuksen kesto on noin 9-11kk. Laita työhakemus jo nyt !

Onko sinulla LKV tutkinto ?
Tiesithän että meillä voit työskennellä yrittäjänä tai palkansaajana.

Open Market tarjoaa;

Tervetuloa taloon 

Täytä avoin hakemus

Kokemuksia Open Market ketjussa työskentelystä...

Hannu Ruuskanen Toimitila

Hannu Ruuskanen Toimitila

Myyntijohtaja

Olen Toiminut yli  kymmenen vuotta Open Market Kiinteistönvälitysketjun toimitilojen asiantuntija. Meidän missiomme on välittää yrityksille markkinoiden parhaat tilaratkaisut, jotka palvelevat ja tukevat yritysten liiketoimintaa. Open Market tarjoaa monipuolisen työympäristön sekä laajaa ammatillista osaamista. Ei ole kohdetta mitä emme pysty välittämään. Erityisen maininnan haluan antaa kannustavalle ja ammattitaitoiselle työympäristölle. Töitä on paljon ja se on hyvä asia. 

Tom Bruun Helsinki

Tom Bruun Helsinki

Välittäjä

Talon reilu ja hyvä henki. Laadukasta innovatiivistä kiinteistönvälitystä. Turvallinen työnantaja. Aloitin syyskuussa 2002, kohta jo 16 vuotta! Minun ei tulisi mielenkään vaihtaa vaikka kilpailijat ovat yrittäneet. Parasta on kuitenkin että kehittyvässä ja kannustavassa työyhteisössä kehittyy itse ja on mukavaa sparrata toisia koska aina tulee vastaankäymisiä!

Susanna Manninen Jyväskylä

Susanna Manninen Jyväskylä

Myyntijohtaja

Tulin johtamaan Open Market Jyväskylän konttoria noin kolmisen vuotta sitten ja ihastuin heti yrityksen avoimeen konseptiin ja valmiuteen uudistaa alaa. Raikkaissa, kannustavissa tuulissa on erityisen motivoivaa työskennellä. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla jo 15 vuotta, pääsääntöisesti johtotehtävissä ja kuusi vuotta alan yrittäjänä. Open Market tuntuu kodilta johon olen tullut jäädäkseni.

Lapsuudesta alkanut kiinnostukseni rakennusarkkitehtuuriin ja estetiikkaan tekee kiinteistönvälittäjän työstä unelmatyöni jossa saan mahdollisuuden asiakkaidemme eduksi hyödyntää osaamistani paitsi myynnin ja juridiikan myös sisustusuunnittelun ja asumisen saroilla. Työssäni myyntijohtajana koen suurta iloa tiimini onnistumisista ja saamastani luottamuksesta. Mitä pidempään ja omistautuneemmin tällä alalla työskentelee, sitä selvemmin ymmärtää, miten joka päivä on ltava valmis kehittymään ja oppimaan uutta.

Panu Oksanen

Panu Oksanen

Toimitusjohtaja

Olen ollut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 1992. Open Market ketjua olen johtanut vuodesta 1996. Meidän ylivoimaiset vahvuudet ovat kokemus sekä hyvä työilmapiiri. Pystymme myymään sujuvasti ja luotettavsti kaiken tyyppisiä kiinteistöjä sekä huoneistoja.
Henkilökunnan viihtyvyys on meille tärkeä asia. Välittäjien työpäivät monesti venyvät iltoihin ja viikonloppuihin, joten hyvä työpaikan ilmapiiri on aivan keskeistä jaksamisen kannalta. Meillä asiat ovat kunnossa. Henkilöstömme tuottaa laadukas asiakaspalvelua päivittäin. Olen ylpeä jokaisesta meidän välittäjästä. 

Tomi Maununen Helsinki

Tomi Maununen Helsinki

Yrittäjä

Olen toiminut Open Market -kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2006 ja alalla vuodesta 1991. LKV/LVV -tutkinnon suoritin vuonna 1992. Kokemusta on siten jo kolmelta vuosikymmeneltä siitä miten kiinteistönvälittäjän työtehtävät ja työkalut ovat atkuvasti kehittyneet. Open Market on antanut käyttööni avoimen myyntikonseptin sekä alan tehokkaimman työkalupakin, joiden myötävaikutuksella olen 100% varma että voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella avalla. Koska emme ole kaupunginosiin tai -alueisiin sidottuja, voin palvella asiakkaitani kodinvaihdossa kokonaisvaltaisesti myös kaupungista tai paikkakunnalta toiselle muuttaessa. Tyytyväisten asiakkaiden lisäksi reiluhenkiset ja mukavat työkaverit myötävaikuttavat työssä viihtymiseen.

Teemme täällä asiat Oikein!