Myymässä

Open Market on avoin konsepti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että myös kilpailevat kiinteistövälittäjät voivat tarjota kohdettasi omille asiakkailleen.

Olemme vuodesta 1996 alkaen hoitaneet yli 54 000 toimeksiantoa. Meillä on jatkuvasti yli 1000 aktiivista asunnonmyyjää, joiden asunnot saadaan myytyä käden käänteessä. Nopean kaupan ja tyytyväisen asiakkaan mahdollistavat osaava henkilöstömme ja avoin konseptimme. Me hoidamme aina henkilökohtaisesti sinun toimeksiantoasi, mutta annamme myös kilpailijoille mahdollisuuden myydä kohdettasi. Enemmän myyjiä, enemmän näkyvyyttä, lyhyemmät myyntiajat ja nopeammat kaupat.

Avoin markkina on välittäjien mielestä toimiva konsepti

Tekemämme TNS Gallupin tutkimuksen mukaan Suomen 4430 välittäjästä peräti 40% olisi valmiita tekemään yhteistyötä Open Market Kiinteistönvälityksen kanssa. Asiakas saa nopeasti asunnon kaupaksi ja kilpaileva välittäjä hyötyy. Open Market jakaa myyntipalkkion välittäjän kanssa.

Myyminen ilman välityspalkkiota

Open Market kiinteistönvällitys on yksi Suomen johtavista välittäjistä, joka tekee "käänteistä" välitystoimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ostaja on tehnyt kanssamme toimeksiantosopimuksen.  Näissä tapauksissa emme peri myyjältä välityspalkkiota.

Välityspalkkiot

Open Market kiinteistönvälitysketju on yksi Suomen suurimpia välitysliikkeitä. Pystymme pitämään välityspalkkiomme edullisena verrattuna muihin valtakunnallisiin ketjuihin.
Välityspalkkiot alkaen 3800 euroa / 4,9% kokonaishinnasta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Lisäksi perimme asiakirjakulut sekä toimistomaksun. Kysy myös edullisista ammattivalokuvaajista sekä kopterikuvauksista.

Valitse vakavarainen ja kokenut välittäjä

Open Market kiinteistönvälitys on yksi vanhimmista ja kokeneimmista kiinteistönvälitystoimistoista. Yli 22 vuoden aikana olemme palvelleet monia asunnon myyjiä sekä ostajia.  Open Market kiinteistönvälitykselle on myönnetty harvinainen platina tunnustus hyvin hoidetusta taloudesta. 

OM.strongest

 

Oletko ajatellut myydä asuntosi?

  • Pyydä ilmainen asuntoarvio
  • Sopiva välittäjä soittaa sinulle 24 tunnin kuluessa
  • Sovi aika arviointikäynnille vaikka jo samalle iltapäivälle
  • Hyväksy välitystarjous
  • Asuntosi on jo lähes myyty

Pyydä ilmainen asuntoarvio