Myymässä

OPEN MARKET LKV ON SUOMALAINEN JÄRKIVALINTA.

OLEMME MYYNEET IHANIA KOTEJA JO VUODESTA 1996

Open Market on avoin konsepti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että myös kilpailevat kiinteistövälittäjät voivat tarjota kohdettasi omille asiakkailleen.

Nopean kaupan ja tyytyväisen asiakkaan mahdollistavat osaava henkilöstömme ja avoin konseptimme. Me hoidamme aina henkilökohtaisesti sinun toimeksiantoasi, mutta annamme myös kilpailijoille mahdollisuuden myydä kohdettasi. Enemmän myyjiä, enemmän näkyvyyttä, lyhyemmät myyntiajat ja nopeammat kaupat.

Ammattikuvaus, Kopterikuvaus, 3D, Animaatio, Sisustus, Stailaus

Meidän kautta saat kohteen visualisointia laidasta laitaan. Myös kohteen sisustus ja stailaus onnistuu yhetsityökumppanimme kautta. Katso lisää mahdollisuuksista  www.govisual.fi

Myyminen ilman välityspalkkiota

Open Market kiinteistönvälitys tekee myös "käänteistä" välitystoimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että ostaja on tehnyt kanssamme toimeksiantosopimuksen. Näissä tapauksissa emme peri myyjältä välityspalkkiota.

Välityspalkkiot

Open Market kiinteistönvälitysketju on yksi Suomen suurimpia välitysliikkeitä. Pystymme pitämään välityspalkkiomme edullisena verrattuna muihin valtakunnallisiin ketjuihin.

Välityspalkkiot alkaen 3800 euroa / 4,9% kokonaishinnasta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Lisäksi perimme asiakirjakulut sekä toimistomaksun. Kysy myös edullisista ammattivalokuvaajista sekä kopterikuvauksista.

Valitse vakavarainen ja kokenut välittäjä

Vuodesta 1996 olemme palvelleet monia asunnon myyjiä sekä ostajia. Open Market kiinteistönvälitykselle on myönnetty harvinainen platina tunnustus hyvin hoidetusta taloudesta.

 

Oletko ajatellut myydä asuntosi?

  • Pyydä ilmainen asuntoarvio
  • Sopiva välittäjä soittaa sinulle 24 tunnin kuluessa
  • Sovi aika arviointikäynnille vaikka jo samalle iltapäivälle
  • Hyväksy välitystarjous
  • Asuntosi on jo lähes myyty

Pyydä ilmainen asuntoarvio