Yrittäjäksi Open Market ketjuun

Haluatko avata Open Market kiinteistönvälitystoimiston ?

Tarvitsetko apua liikkeen avaamiseen ? Me avustamme sinua ! 

Open Market ketjussa on mukana jo kymmenen eri yritystä !

Open Market kiinteistönvälitys tuo lisänäkyvyyttä sekä valtakunnallisen verkoston. Open Market kiinteistönvälitysketjulla on Suomen joustavimmat Franchising sopimukset. Voit käyttää Open Market brändiä kokonaisuudessaan tai yhdessä oman liikemerkin kanssa. Open Market on edullinen tapa verkostoitua ja tulla vahvemmaksi alan toimijaksi.  

Tartu tilaisuuteen ja ole rohkeasti yhteydessä:

Panu Oksanen
Toimitusjohtaja
p. 0400 781 759 / panu.oksanen@openmarket.fi

Alla viimeisin yhteistyöyritys

BKM kuva

BULEVARDIN KOTIMEKLARIT JA OPEN MARKET KUMPPANEIKSI
– AVOIN KAUPPATAPA UUDISTAA KIINTEISTÖNVÄLITYSALAA SUOMESSA

 

Bulevardin Kotimeklarit ja Open Market ovat solmineet kumppanisopimuksen. Yhteisenä tavoitteena on uudistaa kiinteistönvälitysalaa ja palvella pääkaupunkiseudun asiakkaita entistä tehokkaammin. Avoimessa kauppatavassa välittäjät tekevät yhteistyötä, ja asiakasta palvelee yhden välittäjän sijaan useat kiinteistönvälittäjät. Bulevardin Kotimeklarit jatkaa toimintaansa omalla brändillään, ja yrityksen ilmeessä näkyy jatkossa vahva Open Market -kumppanuus.

Open Market -ketjun toimitusjohtaja Panu Oksanen ensimmäinen vasemmalta ja Bulevardin Kotimeklareiden toimitusjohtaja Nina Asteljoki kuvassa kolmas vasemmalta.

Open Market Kiinteistönvälityksen toimintamalli on ainut laatuaan Suomessa. Open Market on avoin konsepti, joka tarkoittaa käytännössä, että myös kilpailevat kiinteistönvälittäjät voivat myydä Open Marketin asiakkaiden kohteita. Avaamalla mahdollisuuden myös kilpaileville välittäjille tarjota asiakkailleen myynnissä olevia kohteita on mahdollista välittää koteja sekä kiinteistöjä entistä nopeammin ja tehokkaammin.

Open Market on kasvanut voimakkaasti uusien toimistojen ja kumppanuuksien myötä. Vuodesta 2002 pääkaupunkiseudulla toimineesta asiakaslähtöisestä kiinteistönvälitysalan yrityksestä Bulevardin Kotimeklarit Oy LKV:stä tuli Open Marketin kumppani alkusyksystä 2018. Open Market -kiinteistönvälitystoimistoja on pääkaupunkiseudulla lisäksi myös Itä-Helsingissä, Oulunkylässä, Espoon Westendissä sekä marraskuun alusta alkaen Vantaan Tikkurilassa.  

-        Nina Asteljoki ja Bulevardin Kotimeklareiden kiinteistönvälittäjät ovat ammattitaidoltaan ja työmoraaliltaan Suomen parhaimmistoa. Se teki minuun vaikutuksen heti ensitapaamisella, joten yhteinen ”sävel” löytyi helposti. Bulevardin Kotimeklarit täydentää Open Market -ketjun tarjontaa arvoasuntojen sekä Helsingin kantakaupungin kohteilla. Heidän toimistonsa sijaitsee keskeisellä paikalla Korkeavuorenkadulla Helsingin keskustassa, kertoo Open Marketin toimitusjohtaja Panu Oksanen.

Bulevardin Kotimeklarit peräänkuuluttavat kiinteistönvälittäjien yhteistyötä. Alalla vallinnut välittäjien keskinäinen kilpailu ei aja asiakkaan etua. Kohteet saattavat jäädä hyvinkin pienelle huomiolle, jolloin ne eivät tule myydyksi parhaimpaan mahdolliseen aikaan tai hintaan. Avoin kauppatapa uudistaa alaa ja lisää välittäjien välistä yhteistyötä asiakkaan hyväksi.

-        Open Market -kumppanuuden ja avoimen kauppatavan myötä asiakkaamme löytävät tehokkaammin asunnolleen ostajan ja kollegamme naapuritoimistosta puolestaan unelmien kodin omalle asiakkaalleen. Näitä onnellisia tarinoita on parin kuukauden aikana tullut jo useita ja tämä on vasta alkua, kertoo Bulevardin Kotimeklareiden toimitusjohtaja Nina Asteljoki.

Avoin kauppatapa on yleistä kiinteistönvälityksessä Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Asiakas tekee sopimuksen valitsemansa kiinteistönvälittäjän kanssa, mutta kohdetta myyvät myös muut alueen välittäjät. Aiemmin on ollut asiakkaan vastuulla kilpailuttaa ja löytää asunnolleen yksi parhaiten sopiva välittäjä. Avoimen kauppatavan myötä asiakasta palvelee suuri joukko ammattitaitoisia ja alueen tuntevia välittäjiä.

-        Haluamme olla alamme edelläkävijöitä, suunnannäyttäjiä. Perinteiset arvot, kuten asiakaslähtöinen, ammattitaitoinen ja henkilökohtainen palvelu, ovat toiminnassamme edelleen läsnä. Lisäksi haluamme viedä alaa yleisesti parempaan suuntaan. Avoimuus on kiinteistönvälityksen tulevaisuus – välittäjäkilpailijoistamme tulee kollegoitamme, kuvailee Asteljoki.