Open Market ammattilaiset

Vuosien kokemus kiinteistönvälitystyöstä

Usealla Open Market välittäjällä on yli kymmenen vuoden kokemus välitystyöstä. Lisäksi aikaisempaa kokemusta välittäjillä on mm. rakentamis - ja palvelu aloilta. Open Marketin välittämistä kohteista hyvin harvoin tulee reklamaatioita. Tämä johtuu siitä että kokemuksen lisäksi teemme huolellisesti koko myyntityön alusta loppuun. 

Koulutus on avain ammattitaitoon

Open Market Kiinteistönvälitys kouluttaa aktiivisesti ja oma-aloitteisesti henkilökuntaansa. Järjestämme joka vuosi KiAT- ja LKV-koulutusta.

Open Market Academy

Open Market ketjussa työskentelevät harjoittelevat LKV tehtäviä verkoympäristössä.

Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 

Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto eli KiAT on tarkoitettu kiinteistönvälitysalan myyntitehtävissä toimiville. Koulutuksessa perehdytään osakehuoneistojen ja kiinteistöjen myyntiin ja vuokraukseen liittyvään lainsäädäntöön, hinta-arvioinnin perusteisiin sekä myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin. KiAT on käytännön työelämässä arvostettu Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto.

LKV ja LVV

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV ja laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä LVV -nimikkeitä voivat käyttää ainoastaan kokeen suorittaneet henkilöt. Lisäksi rekisteröity kiinteistönvälitysliike saa käyttää LKV-lyhennettä ja rekisteröity vuokrahuoneiston välitysliike LVV-lyhennettä toiminimessään ja toiminnassaan.

Koko henkilökuntamme löydät sivun yläpalkista kohdasta yhteystiedot

Anssi Helin

Anssi Helin

Myyntijohtaja, LKV

Olen tullut alalle jo "markan aikana" eli kokemusta on kertynyt kosolti kiinteistönvälitysalalta. Olin ensimmäiset kiinteistönvälitysvuoteni kilpailijalla kunnes nykyinen työnantajani Open Market antoi mahdollisuuden syksyllä 2005 astua remmiin.Vastuullani on kahden konttorin johtaminen. Open Marketin lyömätön ja innovatiivinen konseptimalli sekä mahdollisuus edetä uralla olivat ja on edelleen iso asia kun työskentelee vaativalla kiinteistönvälitysalalla. Suosittelen! 

Esti Männistö

Esti Männistö

Yrittäjä, LKV

Tulin Open Market ketjuun jo vuonna 1997. Ihastuin heti yrityksen konseptiin ja valmiuteen uudistaa alaa. Olen toiminut kiinteistönvälitysalalla, niin välittäjänä kuin johtajana, jo 22 vuotta. Open Market ketjussa on innostava henki ja reilu meininki.  Ammattitaidolla, kokemuksella ja tyytyväisten asiakkaiden suosittelemana teen töitä vuodesta toiseen.

Hannu Ruuskanen Toimitila

Hannu Ruuskanen Toimitila

Myyntijohtaja

Olen Toiminut yli  kymmenen vuotta Open Market Kiinteistönvälitysketjun toimitilojen asiantuntija. Meidän missiomme on välittää yrityksille markkinoiden parhaat tilaratkaisut, jotka palvelevat ja tukevat yritysten liiketoimintaa. Open Market tarjoaa monipuolisen työympäristön sekä laajaa ammatillista osaamista. Ei ole kohdetta mitä emme pysty välittämään. Erityisen maininnan haluan antaa kannustavalle ja ammattitaitoiselle työympäristölle. Töitä on paljon ja se on hyvä asia. 

Panu Oksanen

Panu Oksanen

Toimitusjohtaja

Olen ollut kiinteistönvälitysalalla vuodesta 1992. Open Market ketjua olen johtanut vuodesta 1996. Meidän ylivoimaiset vahvuudet ovat kokemus sekä hyvä työilmapiiri. Pystymme myymään sujuvasti ja luotettavsti kaiken tyyppisiä kiinteistöjä sekä huoneistoja.
Henkilökunnan viihtyvyys on meille tärkeä asia. Välittäjien työpäivät monesti venyvät iltoihin ja viikonloppuihin, joten hyvä työpaikan ilmapiiri on aivan keskeistä jaksamisen kannalta. Meillä asiat ovat kunnossa. Henkilöstömme tuottaa laadukas asiakaspalvelua päivittäin. Olen ylpeä jokaisesta meidän välittäjästä. 

Tom Bruun Helsinki

Tom Bruun Helsinki

Välittäjä

Talon reilu ja hyvä henki. Laadukasta innovatiivistä kiinteistönvälitystä. Turvallinen työnantaja. Aloitin syyskuussa 2002, kohta jo 16 vuotta! Minun ei tulisi mielenkään vaihtaa vaikka kilpailijat ovat yrittäneet. Parasta on kuitenkin että kehittyvässä ja kannustavassa työyhteisössä kehittyy itse ja on mukavaa sparrata toisia koska aina tulee vastaankäymisiä!

Tomi Maununen Helsinki

Tomi Maununen Helsinki

Yrittäjä

Olen toiminut Open Market -kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2006 ja alalla vuodesta 1991. LKV/LVV -tutkinnon suoritin vuonna 1992. Kokemusta on siten jo kolmelta vuosikymmeneltä siitä miten kiinteistönvälittäjän työtehtävät ja työkalut ovat atkuvasti kehittyneet. Open Market on antanut käyttööni avoimen myyntikonseptin sekä alan tehokkaimman työkalupakin, joiden myötävaikutuksella olen 100% varma että voin palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella avalla. Koska emme ole kaupunginosiin tai -alueisiin sidottuja, voin palvella asiakkaitani kodinvaihdossa kokonaisvaltaisesti myös kaupungista tai paikkakunnalta toiselle muuttaessa. Tyytyväisten asiakkaiden lisäksi reiluhenkiset ja mukavat työkaverit myötävaikuttavat työssä viihtymiseen.

Teemme täällä asiat Oikein!