Open Market ammattilaiset

Vuosien kokemus kiinteistönvälitystyöstä

Usealla Open Market välittäjällä on yli kymmenen vuoden kokemus välitystyöstä. Lisäksi aikaisempaa kokemusta välittäjillä on mm. rakentamis - ja palvelu aloilta. Open Marketin välittämistä kohteista hyvin harvoin tulee reklamaatioita. Tämä johtuu siitä että kokemuksen lisäksi teemme huolellisesti koko myyntityön alusta loppuun. 

Koulutus on avain ammattitaitoon

Open Market Kiinteistönvälitys kouluttaa aktiivisesti ja oma-aloitteisesti henkilökuntaansa. Järjestämme joka vuosi KiAT- ja LKV-koulutusta.

Open Market Academy

Open Market ketjussa työskentelevät harjoittelevat LKV tehtäviä verkoympäristössä.

Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 

Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto eli KiAT on tarkoitettu kiinteistönvälitysalan myyntitehtävissä toimiville. Koulutuksessa perehdytään osakehuoneistojen ja kiinteistöjen myyntiin ja vuokraukseen liittyvään lainsäädäntöön, hinta-arvioinnin perusteisiin sekä myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin. KiAT on käytännön työelämässä arvostettu Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto.

LKV ja LVV

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV ja laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä LVV -nimikkeitä voivat käyttää ainoastaan kokeen suorittaneet henkilöt. Lisäksi rekisteröity kiinteistönvälitysliike saa käyttää LKV-lyhennettä ja rekisteröity vuokrahuoneiston välitysliike LVV-lyhennettä toiminimessään ja toiminnassaan.

Koko henkilökuntamme löydät sivun yläpalkista kohdasta yhteystiedot