Open Market

Laadukasta välityspalvelua jo vuodesta 1996

Meillä on jatkuvasti yli 1000 aktiivista asunnonmyyjää, joiden asunnot saadaan myytyä käden käänteessä. Nopean kaupan ja tyytyväisen asiakkaan mahdollistavat osaava henkilöstömme ja avoin konseptimme. Me hoidamme aina henkilökohtaisesti sinun toimeksiantoasi, mutta annamme myös kilpailijoille mahdollisuuden myydä kohdettasi. Enemmän myyjiä, enemmän näkyvyyttä, lyhyemmät myyntiajat ja nopeammat kaupat.

Open Market on avoin konsepti

Open Market on avoin konsepti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että myös kilpailevat kiinteistövälittäjät voivat tarjota kohdettamme omille asiakkailleen.

Mikäli kilpailevalla välittäjällä on ostaja meillä myynnissä olevaan kohteeseen, jaamme palkkion. Asiakas saa nopeasti asunnon kaupaksi ja kilpaileva välittäjä hyötyy. Open Market jakaa myyntipalkkion välittäjän kanssa.

Suomessa on yli 4000 välittäjää.*Tekemämme TNS Gallupin tutkimuksen mukaan Suomen 4430 välittäjästä peräti 40% olisi valmiita tekemään yhteistyötä Open Market Kiinteistönvälityksen kanssa. Gallup sisältää yrityssalaisuuksia, minkä vuoksi sitä ei ole avattu julkisessa internetsivussa.

Riippumaton ja itsenäinen Open Market Kiinteistönvälitys on perustettu vuonna 1996. Olemme yksi Suomen kokeneimmista välitystoimistoista. Meidät tunnetaan ensisijassa ahkerana ja luotettavana toimijana, siitä kertovat yli 54 000 tehtyä toimeksiantoa.

Poikkeava palvelumallimme erottaa meidät kilpailijoistamme. Haluamme olla luovia ja avoimia. Open Marketin innovatiivinen johto on ajan tasalla alan kehityksestä. Henkilökunnan jatkuva koulutus takaa meille selkeän kilpailuedun muihin verrattuna.

Välityspalkkiot

Open Market kiinteistönvälitysketju on yksi Suomen suurimpia välitysliikkeitä. Pystymme pitämään välityspalkkiomme edullisena verrattuna muihin valtakunnallisiin ketjuihin.

Välityspalkkio on 4,9%:a velattomasta kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 3.800,00 euroa. 
Lisäksi perimme aloitusmaksun 195 - 495 euroa riippuen sisältyykö aloitusmaksuun ammatikuvaus ja myyntiasiakirjat.
Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%.

Open Market kiinteistönvälitys on vakavarainen ja turvallinen yhteistyökumppani.

COVID-192
OM.strongest
Gold-AAA-logo-2019
OM.sertifikaatti

copy right Suomen Asunnonvaihtokeskus Oy y 10398518