Open Market

Open Market LKV on Suomalainen järkivalinta.

OLEMME MYYNEET IHANIA KOTEJA JO VUODESTA 1996

Vuonna 1996 perustettu Open Market Kiinteistönvälitys on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista välitysketjuista. Open Market Kiinteistönvälityksen toimintamalli on avoin konsepti, jossa asiakkaalle tarjotaan yhdellä sopimuksella useita kiinteistönvälittäjiä. Avaamalla kohteet myös kilpaileville välittäjille taataan asiakkaalle nopea ja tehokas kiinteistönvälityspalvelu. Open Market Kiinteistönvälitys tarjoaa myös ostotoimeksiantoja etsimällä sopivia kiinteistöjä asiakkaan puolesta.

YLIVOIMAINEN KOKEMUKSEMME TAKAA ONNISTUNEEN LOPPUTULOKSEN

- hoidettuja toimeksiantoja yli 55 000 kpl

- välitettyä omaisuutta yli 4 miljardin edestä

OPEN MARKET ON AVOIN KONSEPTI

Open Market on avoin konsepti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että myös kilpailevat kiinteistövälittäjät voivat tarjota kohdettamme omille asiakkailleen.

Riippumaton ja itsenäinen Open Market Kiinteistönvälitys on perustettu vuonna 1996. Olemme yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista välitystoimistoista. Meidät tunnetaan ensisijassa ahkerana ja luotettavana toimijana, siitä kertovat yli 55 000 tehtyä toimeksiantoa.

Poikkeava palvelumallimme erottaa meidät kilpailijoistamme. Haluamme olla luovia ja avoimia. Open Marketin innovatiivinen johto on ajan tasalla alan kehityksestä. Henkilökunnan jatkuva koulutus takaa meille selkeän kilpailuedun muihin verrattuna.

suomen vahvimmat
KL-KestoMenestyjät-2v-Sinetti-2022-FI
AAA-logo-2021-FI-01
Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2021-01
aaa
OM since 1996

copy right Suomen Asunnonvaihtokeskus Oy y 10398518