ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA
VALITSEMASTASI VÄLITTÄJÄSTÄ

Jonna ja Juha
Siv on tehokas ja sydämellinen välittäjä. Hänen ammattimainen ote asunnon myymisessä toi meille varmuuden, että asiat hoituvat kunnolla. Siv on aina aikatauluissa pysyvä ja erittäin osaava välittäjä. Suosittelemme lämmöllä!
Annastina
Kiitos kun autoit minua löytämään ihanan kodin ja sitten myöhemmin kun elämäntilanne muuttui, myymään sen. Myynti sujuikin ennätysvauhdikkaasti.
Heli
On ollut helppoa olla sekä myyjän että ostajan roolissa kun on voinut turvallisin mielin jättää toimeksiannot Sivin hoidettavaksi. Asiat on hoituneet upealla amattitaidolla alusta loppuun. Mikäli vielä joskus teen asuntokauppaa, välittäjäksi valitsen jälleen Siviin. Suosittelen lämpimästi!
Leena
Oli helppoa lähteä asuntokaupparuljanssiin, kun muistimme miten hyvin se onnistui edellisellä kerralla Sivin hoitamana. Niin nytkin, asuntomme myynti tapahtui nopeasti ja sujuvasti! Siv on ihana, hänen kanssaan on miellyttävää ja helppoa tehdä yhteistyötä. Suosittelemme lämpimästi!
Tero
Välittäjän ammattitaito on mielestäni huippuluokkaa, koska kaikki kaupat ovat syntyneet nopeasti ja vaivattomasti. Aion ottaa yhteyttä samaan välittäjään tulevaisuudessakin.